Mnenja naših partnerjev

S podjetjem PROMO.FIL d.o.o. sodelujemo že od samega začetka, Patrika pa poznam že od leta 1997. Za izdelke STERIL-O-SEPT smo s podjetjem PROMO.FIL skupaj naredili pregled kupcev, plan obiskov, frekvenco obiskov in določili ostale parametre (kalkulacije, plan prodaje) , ki so pomembni za profesionalno sodelovanje.

Z delom ekipe PROMO.FIL-a smo IZREDNO zadovoljni, saj so po mojem mnenju eno redkih, mogoče celo edino slovensko podjetje (v tem segmentu), ki točno ve, kaj je skrb za kupce, partnerje in za končnega potrošnika. S pomočjo ekipe PROMO.FIL-a smo izdelke STERIL-O-SEPT v rekordnem času postavili na dogovorjena prodajna mesta, izdelke pozicionirali na različna prodajna stojala in uredili prodajno mesto z marketinškimi materiali in izobrazili prodajno osebje. V nadaljevanju prodaje ekipa PROMO.FIL-a skrbi za urejenost prodajnega mesta, naročila, postavitev marketinških materialov in izvajanje aktivnosti in promocij. Z eno besedo: FULL SERVICE.

S FMCG izdelki se ukvarjam zadnjih 19 let in menim, da sem strokovnjak na tem področju, zato za podjetje PROMO.FIL lahko rečem le: Ko dobro veš, kaj imaš oziroma ker vedno vem, kaj dobim!

Janez BobnarProkurist DBC MEDIKAL d.o.o.
Podjetje PROMO.FIL lahko opišem z besedami: sodelovanje, strokovnost, zanesljivost. Pri načrtovanju tržnih akcij smo z veseljem upoštevali njihove nasvete, kar nam je maksimiziralo promocijske investicije. Tako dodano vrednost lahko nudi le nekdo z obilico izkušenj.

Ekipa na terenu je izjemno profesionalna v pristopu do potrošnika kot tudi v poznavanju izdelkov v promociji. Posebna odlika pa je motiviranost promotork. To je lastnost, ki naredi promocijo uspešno ali neuspešno.

Hitro in redno poročanje o poteku tržnih akcij je pomembna informacija. PROMO.FIL to zagotavlja, zato je promocijske aktivnosti možno hitro nadgraditi ali spremeniti in tako narediti aktivnost uspešno. Tudi zunanji sodelavec podjetja predstavlja naročnika.

Naši kupci so nam pohvalili profesionalen pristop, zanesljivost in učinkovitost promocij podjetja PROMO.FIL. Želim jim, da bodo še naprej neutrudno iskali poti do izjemne usluge.

Bojan Rogaččlan uprave Ilirija d.d.
Merchandising is one of the key elements of the success of Regina brands inside the Slovenian market. We are pleased with the service done by Promo.fil which is able to show its partners knowledge and vision of the market.

Promo.fil’s advices are also guaranteed by their long and professionals experience gained on the field.

Luca BenedettoRegional director DELICARTA S.p.A
Establishing partnership with Promo.fil our chief brand Regina further strengthened our position in the market by using full merchandising & sales service.

With Promo.fil professional assistance we are proactive towards retail chains, minimizing  out of stock situations, enlarging visibility, ensuring constant flow of goods and optimizing shelf management.

Promo.fil promotional service provides excellent full service with trained personnel and professional approach which makes promotions an efficient marketing tool for our brand Regina in toilet paper and kitchen towel category

Miroslav ZatezaloKey account manager, SOFIDEL PAPIR d.o.o.,
GlaxoSmithKline Consumer HealthCare started to work with Promo.fil almost two years ago. After many years working with companies supporting activities on the trade, Promo.fil, and Patrik’s team, offer, first at all, real partnership; discussions are transparent, targets become common for both companies, and ways of working is based on team spirit, constructive and challenging.

Promo.fil did not just offer operational support to GSK CH in Slovenia and Croatia, Promo.fil also offered a trade and promotional vision and a partnership to run a business together.

Patrik, very well done! Great Job!

Juan Arias-CamisonGeneral Manager Adriatic & Balkans, GlaxoSmithKline Consumer HealthCare
Naše izkušnje s podjetjem Promo.fil so zelo dobre, saj je njihova odzivnost hitra in kar je še bolj pomembno – držijo se dogovora. So profesionalci in poznajo svoj posel.
V primeru, da so se kdaj pojavile nepredvidene težave na prodajnem mestu, so nas o tem takoj obvestili in skupaj smo poiskali zadovoljivo rešitev.

Zelo mi je všeč predvsem to, da dobro poznajo problematiko prodajnih mest in zato ni potrebno izgubljati preveč časa pri razlagah in dogovorih o tem, kdaj je storitev dobro opravljena.

Promo.fil nudi predvsem zanesljivo storitev in to nam veliko pomeni. Na koncu vedno dobimo poročilo o opravljenem delu, ki je opremljeno tudi s fotografijami, s tem nam prihranijo veliko časa.

Andrej IsoskiCountry Manager, HL Display Österreich GmbH, podružnica Slovenia
Promocijo izdelkov smo letos prvič zaupali zunanjemu partnerju, podjetju Promo.fil, in to z veseljem kmalu tudi ponovili. Profesionalna ekipa Promo.fila s svojim odgovornim pristopom do partnerja in svojega dela to vsekakor upravičuje in na ta način ustvarja dodano vrednost za blagovno znamko in naročnika.
Katarina Pivkvodja blagovne znamke Kotányi d.o.o.
Ko je Neil Armstrong kot prvi človek stopil na luno, je izrekel “to je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo”. Jaz pa pravim, “da je majhen premik našega proizvoda v trgovini, s pomočjo strokovnega merchandiserja, lahko velik premik za podjetje”. S pomočjo Promofil-a nam to tudi uspeva.
Alexander LipovšekManaging Director SE-Europe Josef Manner d.o.o.
S t.i. full service outsourcing-om prodajnikov smo dosegli boljšo pokritost trga, večjo frekvenco obiskov, hitro odzivnost in predvsem kakovostno storitev. Pomembna organizacijska sprememba, velik, takrat morda drzen korak, da smo danes lahko ponosni
Dejan Sejdičdirektor prodaje Slovenija Josef Manner d.o.o.
S podjetjem PROMO.FIL sem imela priložnost sodelovati tako skozi projekte pospeševanja prodaje kot v in-store promocijah večih kategorij: sladoledi, naravni limonini sokovi in nazadnje tudi v hrani za hišne ljubljenčke. Prednost ekipe PROMO.FIL-a je definitivno v tem, da so tako fleksibilni, da lahko prilagodijo posamezni projekt pospeševanja prodaje ter in-store promocij še najbolj specifični naravi kategorije in potrebam posameznega naročnika, ki zanje povprašuje.

Odlična je priložnost, da se celotno ekipo promotork in promotorjev pred pričetkom sodelovanja predhodno spozna in se jim predstavi, kakšna so naročnikova pričakovanja in pouči, s katerimi sredstvi in informacijami jim naročniki lahko pomagamo doseči željene cilje. Velikokrat so se v pripravi projektov porodile tudi nove zamisli in ideje, kot npr. mini raziskave, ki so zagotovo obogatile končne rezultate promocij.

Pospeševanje prodaje & promocija vaše blagovne znamke bosta v pravih rokah, če jo boste zaupali podjetju PROMO.FIL!

Janja KomelMarketing manager MittelCO Srl
Z agencijo sodelujemo že tretje leto in smo z delom agencije izjemno zadovoljni. V času izbora agencij, ki pospešujejo prodajo, ponujajo trade storitve in promocije so bila najpomembnejša naslednja dejstva: dolgoročne izkušnje vodje agencije v segmentu FMCG, raznovrstne branže in širok pogled na posel, ki ga je pridobil skozi različne delovne izkušnje, dejstvo, da so edina agencija z regijskimi vodji, ki koordinirajo potnike na terenu in razmišljajo kot bi razmišljali naši KeyAccounti (Matjaž, Jani), dejstvom, da je bila vodja promotork (Ines), najbolj uspešna promotorka na Beiersdorfu, široka poznanstva v FMCG kanalu, izjemno profesionalen pristop in še kaj.

V času, ko drvimo v negotovost in je nam vsem ključna le cena, se mi zdi izjemno pomembno, da imamo ob sebi partnerja, ki razume naš posel, ki nas je pripravljen podpirati na vsakem koraku, nas vzpodbuja s produktivnimi idejami in dela kot del naše ekipe. Zaključil bi le, da si lahko v poslu le želim partnerjev, kot je Promo.fil oz. njegovi zaposleni in da smo s kvaliteto storitev izjemno zadovoljni, kar nam iz dneva v dan potrjujejo naši principali, kot je Shark AG, EckesGranini, Orangina in drugi.

Igor Korendirektor Obala Promet d.o.o.
Sodelovanje s podjetjem Promo.fil d.o.o. smo pričeli na področju pospeševanja in promocij. S pristopom do dela, kvaliteto izvedbe in odzivnostjo, ki jo je v dosedanjem času prikazalo podjetje Promo.fil, smo zadovoljni in imamo namen tudi v bodoče sodelovati z omenjenim podjetjem.
Toni NikolovskiObala Promet d.o.o.
Poslovna pot s podjetjem Promo.fil nas je povezala preko prodajne aplikacije Salespod (Repsly), ki jo uporablja naša prodajna ekipa na terenu. Storitev Salespod, ki jo ponuja podjetje Promo.fil nam je močno pomagala pri vzpostavitvi aktivne komunikacije teren – uprava. Iskali smo orodje, ki bo hkrati pomagalo potniku oz. prodajni ekipi na terenu in na drugi strani tudi upravi skozi skupek uporabnih poročil. S tega stališča lahko zagotovo trdim, da nam je podjetje Promo.fil omogočilo in pomagalo pri povečanju konkurenčnosti, hitrejšemu prilagajanju okolju, boljši komunikacijski verigi v podjetju, aktivnemu nadzoru nad delom zaposlenih, boljši povezanosti prodajnih ekip in na koncu koncev se lahko pohvalimo z boljšim poslovnim rezultatom. Zato še enkrat hvala podjetju Promo.fil za odlične smernice pri implementaciji prodajne aplikacije Salespod (Repsly) v naše delovno okolje.
Damjan Resnikkoordinator prodaje za Slovenijo, vinska klet ``Goriška Brda``