V našem podjetju smo že večkrat dokazali, da imamo ekipo odličnih promotorjev, ki se je sposobna poglobiti, podrobno preučiti in nato tudi profesionalno predstaviti prednosti kateregakoli izdelka ali storitve.

Vedno se razveselimo dela z novim naročnikom in tako je bilo tudi v primeru sodelovanja s podjetjem Johnson&Johnson. V sodelovanju z optikami smo po večjih trgovskih centrih promovirali kontaktne leče blagovne znamke Acuvue in pakete za začetnike.

Ljudi se je predvsem osveščalo o prednostih nošenja kontaktnih leč, njihovi pravilni uporabi, optike pa so ponujale tudi ugodne ali celo brezplačne očesne preglede za leče.

Na posamezni lokaciji sta bili prisotni dve promotorki hkrati, ki sta zainteresirane napotili v bližnjo optiko, kjer so se lahko naročili na očesni pregled za leče. Na voljo je bil tudi paket za začetnike, ki je vseboval pregled za leče, par diagnostičnih leč in praktično darilce.
Izkazalo se je, da se ljudje premalo zavedajo enostavne uporabe kontaktnih leč in vseh ostalih prednosti njihovega nošenja. S promocijo na terenu so se zato naše promotorke potrudile, da so odpravile večino dvomov in navdušile čim več ljudi, da bodo postali redni uporabniki kontaktnih leč.