Znano je, da lahko še tako enostavno jed, z uporabo začimb, spremenimo v pravo specialiteto. Tega se zavedajo tudi v podjetju Kotanyi, v katerem nudijo širok spekter začimb in zelišč, ki prebudijo brbončice še tako zahtevnega gurmana.

Naši promotorji v trgovskih centrih širom Slovenije vseskozi izvajajo promocije izdelkov Kotanyi, na dveh lokacijah pa smo izvedli tudi bolj privlačno predstavitev uporabe začimb in zelišč, s pomočjo profesionalnih kuharjev. V mesecu juniju smo namreč z bogatimi okusi razvajali obiskovalce ljubljanskega Maximarketa, kjer je kuhar pripravljal piščančje meso na žaru z začimbami. V jesenskih mesecih pa smo se preselili na obalo in ljudi presenečali s sveže pripravljenimi mesnimi čufti.

Potrošniki so na ta način lahko spoznali uporabo začimb v praksi. Poleg pokušine je bila strankam na voljo tudi naša svetovalka, ki je z veseljem pojasnila in predstavila posamezne začimbe in njihovo uporabo.

Izkazalo se je, da bi marsikateri potrošnik želel v svojo kuhinjo vpeljati tudi kakšne bolj »eksotične« začimbe, vendar nima ideje kako bi jih uporabil. Ravno iz tega razloga so ljudje veseli, ko jih na prodajnem mestu pričaka nekdo, ki jim lahko svetuje, predlaga kaj novega in pouči o različnih možnostih uporabe začimb in zelišč. Naši promotorji so vsekakor vir tega znanja, ki ga z veseljem prenašajo naprej.