V jesenskih mesecih leta 2012 smo izpeljali tudi precej obsežen projekt, pri katerem smo v večjih trgovskih centrih in na posebnih dogodkih po Sloveniji izvajali promocije izdelkov blagovne znamke Manner.

Najbolj atraktivni so bili razni dogodki, na katerih je bila ekipa Manner še posebej dobro sprejeta in opažena. Najbolj so nam v spominu ostali BTC knjižni sejem v Ljubljani, Čarobni dan v Arboretumu Volčji potok in Sladka Istra v Kopru.

Vse skupaj se je vrtelo okrog Manner slaščičarja, v katerega se je uspešno prelevil naš promotor, ki je potrošnike razveseljeval s svojo prisotnostjo.

Zelo izvirna se je potrošnikom zdela nagrada, pri kateri so na majhen listek lahko izpolnili svoje podatke, ga pripeli na balon in ga spustili v zrak. V primeru, da je ta listek kasneje bil najden, je njegov najditelj lahko nanj napisal še svoje podatke, ga poslal na sedež podjetja Manner in oba – pošiljatelj in najditelj sta bila nagrajena z lepim številom izdelkov Manner. Kupci pa so imeli tudi možnost fotografiranja skupaj z Manner slaščičarjem.

Vzporedno pa je potekala tudi nagradna igra »Z Manner slaščičarjem okoli sveta«, v kateri so se kupci potegovali za 3×2 vozovnici okoli sveta.

Na vseh izbranih lokacijah so bili naši promotorji zelo dobro sprejeti ter predvsem vidni in opaženi. V sklopu celotnega projekta smo izpeljali kar osem »outdoor« in sedem »indoor« dogodkov, pri tem smo kontaktirali več kot 28 tisoč ljudi, izpolnjenih je bilo preko 13 tisoč nagradnih kuponov, v zrak smo spustili nekaj več kot 400 balonov, med ljudi pa smo razdelili tudi 24 tisoč vzorcev polnozrnatih napolitank Manner.