Obala Promet

Z agencijo sodelujemo že tretje leto in smo z delom agencije izjemno zadovoljni. V času izbora agencij, ki pospešujejo prodajo, ponujajo trade storitve in promocije so bila najpomembnejša naslednja dejstva: dolgoročne izkušnje vodje agencije v segmentu FMCG, raznovrstne branže in širok pogled na posel, ki ga je pridobil skozi različne delovne izkušnje, dejstvo, da so edina agencija z regijskimi vodji, ki koordinirajo potnike na terenu in razmišljajo kot bi razmišljali naši KeyAccounti (Matjaž, Jani), dejstvom, da je bila vodja promotork (Ines), najbolj uspešna promotorka na Beiersdorfu, široka poznanstva v FMCG kanalu, izjemno profesionalen pristop in še kaj.

V času, ko drvimo v negotovost in je nam vsem ključna le cena, se mi zdi izjemno pomembno, da imamo ob sebi partnerja, ki razume naš posel, ki nas je pripravljen podpirati na vsakem koraku, nas vzpodbuja s produktivnimi idejami in dela kot del naše ekipe. Zaključil bi le, da si lahko v poslu le želim partnerjev, kot je Promo.fil oz. njegovi zaposleni in da smo s kvaliteto storitev izjemno zadovoljni, kar nam iz dneva v dan potrjujejo naši principali, kot je Shark AG, EckesGranini, Orangina in drugi.

Igor Korendirektor Obala Promet d.o.o.
Sodelovanje s podjetjem Promo.fil d.o.o. smo pričeli na področju pospeševanja in promocij. S pristopom do dela, kvaliteto izvedbe in odzivnostjo, ki jo je v dosedanjem času prikazalo podjetje Promo.fil, smo zadovoljni in imamo namen tudi v bodoče sodelovati z omenjenim podjetjem.
Toni NikolovskiObala Promet d.o.o.

Promocije in degustacije

Pospeševanje prodaje