V preteklem letu 2012 so se za izredno uspešen projekt izkazale tudi promocije izdelkov za ustno nego podjetja GlaxoSmithKline (GSK), katere smo izvajali na območju Slovenije in Hrvaške.

Zelo odmevna je bila predvsem vseslovenska akcija Aquafresh »Za dva milijona nasmehov«, v kateri smo stranke izobraževali o pomembnosti vzdrževanja ustne higiene in jih obenem vabili k sodelovanju v nagradni igri, v kateri so si lahko prislužili tablični računalnik. GSK je namreč v obdobju med septembrom in novembrom vsak dan, od ponedeljka do petka, podelil en tablični računalnik in prav lepa nagrada je potrošnike pritegnila k sodelovanju.

Zadeva je bila za potrošnike še nekoliko bolj vznemirljiva, saj so bile na vseh izdelkih blagovne znamke Aquafresh skrite unikatne kode, ki so jih morali kupci prepisati na nagradni kuponček ali pa so jih preprosto vnesli na AQF facebook strani.

Naše promotorke so potrošnike ves čas spodbujale tudi k temu, da sodelujejo v največji galeriji nasmehov s tem, da na FB strani naložijo fotografijo na temo nasmeh.
Dokaz, da smo bili pri tem več kot uspešni je podatek, da se je v spletni galeriji nabralo več kot 5.200 takšnih in drugačnih nasmehov.

Podobne promocijske aktivnosti smo izvedli tudi na hrvaškem trgu, kjer smo prav tako po trgovskih centrih izvajali razne »road showe«, v sklopu katerih smo postavili tobogane za otroke. Na ta način so nas potrošniki hitreje opazili, otroci so si zaželeli spusta po toboganu, starši pa so med tem lahko v miru prisluhnili predstavitvi izdelkov podjetja GSK.