V okviru lansiranja novega Vanish Treat&Go proizvoda smo na prodajnih mestih po Sloveniji in na Hrvaškem izvajali demonstracijske promocije, kot tudi road show s kolesom sreče.

Promotorji so prikazovali delovanje novega izdelka z uporabo borovničeve in jagodne marmelade, ter borovničevega soka. Na košček belega blaga so naši promotorji nanesli borovničev oz. jagodni madež, ki so ga s pomočjo Vanish Treat&Go odstranili neposredno pred stranko, da se je le-ta že na prodajnem mestu lahko prepričala v učinkovitost novega proizvoda.

V večjih trgovskih centrih smo »demo« promocije na prodajnih mestih dopolnili še z »road show« dogodki v avli prodajnega centra. Postavili smo kolo sreče, ki so ga kupci Vanish izdelkov lahko zavrteli in si prislužili lepo nagrado. Najmlajše obiskovalce pa smo razveseljevali z baloni, lahko pa so barvali tudi pobarvanke.

S tovrstnim promocijskim materialom dosežemo večjo atraktivnost, potrošniki nas hitreje opazijo, z unikatnim pristopom pa spodbudimo zanimanje za nakup promoviranega izdelka.
S pomočjo raznih aktivnosti smo v času promocij uspeli kontaktirati več kot 25 tisoč ljudi, ki so nam zaupali svoje mnenje o Vanish izdelkih, njihove morebitne predloge za spremembe in izboljšave. Pridobili pa smo tudi koristne komentarje zvestih uporabnikov, ki lahko pomembno vplivajo na nadaljnje odločitve pri razvijanju novih proizvodov.

S stalno prisotnostjo promotorjev na prodajnih mestih stimuliramo potrošnike, da začnejo razmišljati o predstavljeni ponudbi. Včasih se za nakup promoviranega izdelka res ne odločijo takoj, se bodo pa na predstavitev vsekakor spomnili ob naslednjem nakupovanju, ko bodo na prodajnih policah iskali izdelek iz iste blagovne skupine.